Business Analyst

Company Overview

The Citizen Development platform Betty Blocks is all about empowering a new generation of developers and breaking the boundaries of technology for business innovation. They support citizen developers, help organizations innovate, and challenge assumptions of what a no-code platform can achieve.

Job Description

Als Business Analyst (Product Owner) bij Betty Blocks Services ben je onderdeel van een development team en werk je aan meerdere No-Code maatwerk oplossingen voor onze klanten. Je valt direct onder onze Service Delivery Manager en werkt dagelijks samen met Projectmanagers, collega Analisten/Product Owners, Developers en Designers aan uiteenlopende oplossingen op basis van ons eigen No-Code Development Platform, Betty Blocks.

Location

Alkmaar, NL

Apply Here