Scrum Master

Company Overview

The Citizen Development platform Betty Blocks is all about empowering a new generation of developers and breaking the boundaries of technology for business innovation. They support citizen developers, help organizations innovate, and challenge assumptions of what a no-code platform can achieve.

Job Description

Als Scrum Master ben je verantwoordelijk voor twee of drie teams binnen ons product development team. Jij weet als geen ander wat er speelt; je signaleert, anticipeert én bewaakt focus voor het team, zodat de afgesproken sprintdoelen worden behaald. Hierbij werk je nauw samen met zowel de Product Owner als het team om op de meest efficiënte manier tot het beste resultaat te komen en impact te creëren voor de business. Jij bent het aanspreekpunt binnen het team en zorgt voor heldere communicatie en het navolgen van de Agile Way of Working.

Location

Alkmaar, Netherlands

Apply Here