Sales Executive

Jouw rol:

Als Sales Executive ga je aan de slag binnen onze Tech vertical. Binnen Tech veranderen we de manier van werken in de installatiewereld. Door middel van de Roamler app brengen we diverse technische klussen (installeren van bijvoorbeeld thermostaten, modems en beveiligingscamera’s of storingen en onderhoud van cv-ketels) op een nieuwe manier samen met een crowd van gekwalificeerde monteurs. Dit gebeurt op basis van locatie, tijd en skills.

Jij bent als Sales Executive verantwoordelijk voor het binnenhalen van nieuwe opdrachtgevers. Je bent in jouw rol op zoek naar bedrijven die veel in-home werkzaamheden bij hun klanten verrichten zoals installatie, onderhoud en het oplossen van storingen. Deze klanten vind je onder andere in de sectoren telecom, energie (heating & cooling), Internet of Things, do-it-for-me, etc. Jij bent van a t/m z verantwoordelijk in deze salescycles. Voor deze rol zijn we op zoek naar een collega die vanuit haar/zijn ervaring new business kansen weet te genereren, maar ook onze dienstverlening binnen bestaande relaties weet uit te bouwen.

Location

Amsterdam, Netherlands

Apply Here