Marketing Manager Benelux

Job Description

Ben jij ambitieus en heb je zin in een internationale uitdaging? Wij zijn op zoek naar een marketingmanager die Zivver beroemd gaat maken in de Benelux en verantwoordelijk wordt voor al onze marketingactiviteiten in deze regio. Omdat je een echte duizendpoot bent, zijn dit de uitdagingen waar je graag je tanden in zet: Zivvers B2B-marketingstrategie en -programma’s bedenken en uitvoeren, deadlines halen, strategische keuzes maken met oog voor detail én natuurlijk slimme campagnes bedenken die nieuwe klanten opleveren.

Dit is een avontuur waarin je nieuwe markten aanboort, leads genereert en de naamsbekendheid van Zivver uitbouwt. Je voorziet het sales team van leads, bouwt pijplijnen en zet PR-campagnes op. Maar je hoeft het allemaal niet alleen te doen: je werkt nauw samen met onze digital- en content marketing managers, social media specialist, designers, externe partijen, marketingbureaus en het Benelux Sales team. Onze VP Marketing Jori vertelt: “Als je graag met veel mensen werkt is dit een fantastische kans, omdat je een hele centrale positie hebt.”

Responsibilities

●      De juiste bedrijven en contacten voor onze marketing bepalen en leadgeneratie in de regio aansturen.

●      Rapporten, trends en prognoses uit de markt voor de korte en lange termijn aanleveren om de bedrijfsontwikkeling en acquisitie van B2B-klanten te ondersteunen.

●      Voor consistentie in de messaging, branding, inhoud en look-and-feel van al het marketingmateriaal zorgen door contact te onderhouden met collega’s in Design, Digital, Content, Sales en de rest van de organisatie.

●      Branche- en concurrentieanalyses uitvoeren om het salesproces van informatie te voorzien en te helpen bij positionering en messaging.

●      Doorlopende tracking en rapportage uitvoeren m.b.t. B2B-marketing initiatieven.

●      B2B-marketingplannen ontwikkelen en uitvoeren, zoals PPC- en digitale advertentiecampagnes, deelname aan congressen en evenementen in de branche, het opzetten van eigen evenementen, webinars, PR en updates van de website.

Job Location

Amsterdam, The Netherlands

Apply Here