Talent Acquisition Specialist

Description

BrightAnalytics is one of the fastest growing FinTech companies in Belgium. With their SaaS solution they help companies automate their management reporting.

Through their SaaS platform, customers have “any place, any time” insight into their financial and operational KPIs to make faster and better strategic decisions.

Responsibilities

Als Talent Acquisition Specialist ben jij hèt uithangbord voor onze potentiële nieuwe medewerkers en begeleid je hen doorheen hun Bright-carrière.
Je bent verantwoordelijk voor het rekruteringsproces van A tot Z. Je zorgt voor de juiste instroom (LinkedIn, beurzen, scholen, online media,… ), je maakt hen enthousiast om voor Brightanalytics te kiezen.Dit zowel voor onze nationale als internationale kandidaten.
Je bent betrokken bij de contractonderhandeling en gaat door tot de juiste kandidaat finaal zijn of haar handtekening heeft gezet.
Je waakt erover dat het onboardingstraject goed wordt uitgerold waardoor iedere collega zich snel thuis voelt.
Je bent bent vertrouwd met de markt waarin onze toekomstige kandidaten zich bewegen. Van daaruit kom je met creatieve ideëen op vlak van Rekrutering en Employer Branding. Je kijkt ernaar uit om je verder te ontplooien binnen rekrutering en employer branding. Je wordt hiervoor bijgestaan door een ervaren Freelance recruiter.
Voor onze internationale vacatures ga je op zoek naar de juiste recruterings-kanalen en partners. Je bent ook verantwoordelijk voor het op punt zetten van de internationale arbeidscontracten.
Je bent het eerste aanspreekpunt voor je collega’s en bouwt met hen een vertrouwensrelatie uit.
Het nauwe contact met je collega’s stelt je op termijn in staat om HR noden te detecteren en deze in lijn met de HR procedures aan te pakken. Naast een wekelijks overleg met een van de zaakvoerders, ondersteun je hen later in het voorbereiden van evaluatie-en functioneringsgesprekken.
Je denkt mee na over de HR strategie en je implementeert en bewaakt de procedures die we samen uitwerken. Op basis van jouw ervaring doe je suggesties tot verbetering of optimalisatie.

Job Location

Belgium

Apply Here