Project Manager

Job Description

Toe aan een echte uitdaging als Project Manager bij een onlangs bij de EURONEXT genoteerde Fintech onderneming? Dan hebben wij de juiste baan voor jou!
Wij zijn op zoek naar een Projectmanager voor Unifiedpost Payments – de betaalinstelling binnen Unifiedpost Group. Vanwege de snelle groei en uitbreiding binnen (en buiten) Europa zoeken wij op korte termijn uitbreiding van ons project management team (in Nederland of België).

Als Project Manager ben jij verantwoordelijk voor het succesvol managen van de uitrol van de betaaldiensten naar diverse landen. De projecten bevinden zich op het snijvlak van Compliance, ICT en Business. Je bent bezig met meerdere projecten tegelijk waarbij je rapporteert over de voortgang en opleveringen van de diverse betrokken teams, maar tegelijkertijd ook bezig bent met de inhoud. Je opereert in een zeer internationale omgeving, en legt linken en verbanden om de betaaldiensten uiteindelijk tijdig opgeleverd te krijgen. Je hebt er plezier om projecten op tijd, binnen budget en scope op te leveren. Je bent als projectmanager bedreven in het halen van het beste uit de mensen. Je overziet de materie en weet hoofd van bijzaken te onderscheiden.

Job Location

Breda, Netherlands

Apply Here