New Business Executive

Job Description

Wat ga jij doen:

Als New Business Executive ben jij de drijvende kracht achter het verzamelen van leads voor de Retailtak van Roamler. Tevens ben je verantwoordelijk voor het het opnieuw aansluiten van historische klanten en het ontdekken van nieuwe kansen en opportunity’s in de markt. Jij ondersteunt bij grote tenderprocessen, maar ook ben je verantwoordelijk voor een eigen target en salesfunnel. Ten slotte is er in de rol van New Business Manager voldoende ruimte om zelf commerciële projecten op te zetten buiten de traditionele kanalen van Roamler.

De New Business Executive maakt onderdeel uit van een team van acht sales professionals, twaalf customer success managers en een community manager. Daarnaast heeft het Nederlandse team veel contact met haar Europese sales reps. Feedback geven en ontvangen is belangrijk binnen de organisatie; daar kan men immers alleen maar van leren. De New Business Executive rapporteert aan de Head of Sales, met een korte lijn naar Managing Director Sybren ten Have en CCO Martijn Nijhuis.

Vereisten

Wat bieden wij:

  • Marktconform salaris met zeer aantrekkelijke prestatiebonus;
  • Mogelijkheid om door te groeien naar Business Development Manager
  • 8% vakantiegeld
  • 25 vakantiedagen
  • Beschikking over laptop, telefoon en aanvullende hardware
  • Gezellige vrijdagmiddagborrels, feestjes en andere groepsactiviteiten (skivakanties, teambuilding)

Location

Amsterdam, Netherlands

Apply Here