Field Coördinator

Job Description

Jouw rol:

Als Field Coördinator heb je een gevarieerde rol waarbij je samenwerkt met operations en community. Jij bent verantwoordelijk voor de Roamler crowd in het veld en zorgt dat alle projecten binnen de deadline worden uitgevoerd. Ook werk je samen met de Community Manager (CM) aan een sterke community. Je onboardt merchandisers, verzorgt trainingen via de app en bent dagelijks in contact met de crowd.

Structuur en multitasken is voor jou geen enkel probleem, want er lopen altijd meerdere projecten voor verschillende klanten. Als Field Coördinator werk je nauw samen met het operations team om te zorgen dat onze klanten betrouwbare data ontvangen. Field Coördinator bij Roamler is geen ouderwetse plannings-rol waarbij je merchandisers een voor een routes geeft! De crowd gebruikt de app om zichzelf te plannen, en jij gebruikt handige technologie om de crowd richting supermarkten, horeca, tankstations, etc. te krijgen.

Je staat als Field Coördinator veel in contact met een zeer diverse crowd: prettige en heldere communicatie skills zijn daarom van groot belang. De Roamlers vertrouwen op jou voor goede informatie, en jij zet je in voor een sterk community gevoel. Jij doet een stapje extra voor de crowd, zodat zij een stapje extra voor Roamler willen doen.

Taken & verantwoordelijkheden:

  • Je houdt de voortgang van projecten scherp in de gaten en stuurt bij waar nodig.
  • Je gebruikt verschillende tools om betrouwbare data te garanderen.
  • Je ondersteunt Roamlers en het community-team bij vragen en uitdagingen.
  • Je bent betrokken bij de crowd en zorgt voor een sterk community gevoel.
  • Je werkt met de CM aan recruitment en onboarding van Roamlers.
  • Je zorgt met de CM voor een kwalitatief sterke crowd (denk o.a. aan de dekkingsgraad over heel Nederland).
  • Je helpt operations bij het vergroten van de datakwaliteit.

Location

Amsterdam, Netherlands

Apply Here