Project Manager / Wijkverpleegkundige

Job Description

Omschrijving Werkzaamheden

Je bent primair verantwoordelijk voor de kwaliteit en operatie van onze indicatie propositie. Je zorgt ervoor dat de zorgplannen op tijd en met kwaliteit worden opgeleverd aan onze opdrachtgevers. Je hebt contact met de zzp wijkverpleegkundigen en je voorziet ze van gevraagd en ongevraagd advies. Daarnaast schakel je met zorgverzekeraars om soms individuele zorgplannen af te stemmen, maar ook periodiek te bekijken hoe we zaken slimmer kunnen aanpakken. Je gaat geen uitdaging uit de weg: Je bent niet bang om uit jouw comfort zone te stappen en nieuwe vaardigheden eigen te maken. Zo werk je met Ingelou en Gigi proactief en nauw samen om Roamler Care te laten groeien.

We bieden

  • Uitdagende functie in een dynamisch, internationaal bedrijf
  • Aantrekkelijk salaris, passend bij de ervaring
  • Een gedreven en gezellig team
  • Flexibiliteit in tijd en plaats om te werken
  • Telefoon / laptop
  • (Virtuele) vrijmibo’s & activiteiten

Ons kantoor is in Amsterdam. We vinden het gezellig als je af en toe langskomt (na corona), maar je hebt een grote mate van vrijheid om te bepalen van waar je werkt!

Location

Remote

Apply Here