Wijkverpleegkundige ZZP

Job Description

Omschrijving

Ben jij een niveau 5 wijkverpleegkundige? Kun jij indiceren? Ben je zzp’er of wil je de stap naar zzp maken? Laten we dan snel een kopje koffie drinken!

Voor ons platform van thuiszorginstellingen zijn wij namelijk op zoek naar gekwaliceerde indicatiestellers in onder andere Utrecht, Nijmegen, Amsterdam en Den Haag. Dit aanbod breidt zich continu uit naar andere regio’s in Nederland.

Wat ga je doen?

Bij Roamler Care geloven we dat zorg beter kan. Door ons slimme platform maken wij zorg efficiënter, betaalbaarder en betrouwbaarder.
Voor jou als zzp’er betekent dit dat jij bepaalt hoeveel en wanneer je wilt werken. Via onze app selecteer jij de indicatiestellingopdrachten waar en wanneer jij dat wilt. Je voert ze via de app uit, verzend ze en na goedkeuring word je direct uitbetaald. Ook hoef je niet meer na te denken over facturen, dat hebben wij al voor je geregeld. Kortom, jij doet waar je kracht ligt, wij regelen de rest.

Location

Remote

Apply Here