Merchandiser

Job Description

Merchandising taken

Voor de wat meer uitdagende taken hebben wij een speciaal deel van de community geselecteerd; zij vormen samen een groep die naast bovenstaande voorbeelden ook merchandising taken uitvoeren. Deze merchandising taken betreffen voornamelijk het opbouwen van promotiematerialen in supermarkten; denk daarbij aan het plakken van vloerstickers, het opbouwen van displays of het plaatsen van schapkaarten. Maar ook voeren zij taken uit met als doel het verbeteren van de schap-executie in winkels. Roamler biedt een breed scala aan uitdagende taken verspreid over heel België.

Wij zijn op zoek naar (meerdere) kandidaten die, op geheel vrijblijvende basis, het leuk vinden om middels de Roamler app bij te verdienen door het doen van dergelijke merchandising taken op locatie.

Wat bedoelen we met geheel vrijblijvend?

  • Je doet opdrachten wanneer jij dat wilt (geen vaste uren!). Je kunt taken accepteren via de app op jouw telefoon.
  • Je kunt dus zo veel of zo weinig taken doen als je wilt; je hebt je eigen planning volledig in handen en bent niet verplicht taken uit te voeren.
  • Je werkt op de locaties die jij wenst. De opdrachten zijn beschikbaar door het gehele land (gebaseerd op jouw GPS van dat moment).
  • Je kunt je laten uitbetalen wanneer jij dat wilt

Location

Antwerp, Belgium

Apply Here