Merchandiser buitendienst (heel Nederland)

Job Description

Merchandising taken

De merchandising taken betreffen voornamelijk het opbouwen van promotiematerialen in supermarkten; denk daarbij aan het plakken van vloerstickers, het opbouwen van displays of het plaatsen van schapkaarten. Maar ook voeren zij taken uit met als doel het verbeteren van de schap-executie in winkels.

Heb je oog voor detail en doe je graag praktische taken? Voor dit soort taken stel je je voor aan winkelmanagers en handel je namens onze opdrachtgevers. Als merchandiser helpen we onze klanten op het juiste moment de beste winkelervaring voor consumenten te bieden. Dit helpt bij het uiteindelijke doel van de klant; dat het product zichzelf gaat verkopen! 

Wij zijn op zoek naar (meerdere) kandidaten die, op geheel vrijblijvende basis, het leuk vinden om middels de Roamler app bij te verdienen door het doen van dergelijke merchandising taken op locatie.

Wat bedoelen we met geheel vrijblijvend?

  • Je doet opdrachten wanneer jij dat wilt (geen vaste uren!). Je kunt taken accepteren via de (gratis, en blijft gratis) app op jouw telefoon.
  • Je kunt dus zo veel of zo weinig taken doen als je wilt; je hebt je eigen planning volledig in handen en bent niet verplicht taken uit te voeren.
  • Je werkt op de locaties die jij wenst. De opdrachten zijn beschikbaar door het gehele land (gebaseerd op jouw GPS van dat moment).
  • Je kunt je laten uitbetalen wanneer jij dat wilt.

Location

Amsterdam, Netherlands

Apply Here