Medewerker Servicedesk

Job Description

Ben jij klantgericht, los je graag problemen op en ben je leergierig? Werk je gestructureerd en kun je goed de klantvraag achterhalen? Dan ben jij de medewerker Servicedesk die we zoeken.
Door de toename van klanten en de uitbreiding van onze dienstverlening aan onze bestaande klanten, zijn wij op zoek naar een nieuwe collega voor onze Servicedesk Payments.

Als medewerker Servicedesk ben je het eerste aanspreekpunt voor onze klanten ten aanzien van al hun vragen. Je helpt onze klanten bij het gebruik van onze diensten. Je bent de spil tussen de klant en de rest van de organisatie. Eenvoudige vragen los je zelf op en complexe zaken zet je door naar Support (2LS). Behalve voor externe klanten ben je ook het aanspreekpunt voor collega’s. Je bent het visitekaartje van ons bedrijf en draagt bij aan een hoge klanttevredenheid.

Job Location

Breda, The Netherlands

Apply Here