Community Stagiair(e)

Job Description

Omschrijving

Wil jij een unieke ervaring opdoen bij een snelgroeiend bedrijf? Roamler Retail is op zoek naar een enthousiaste stagiair(e) die ons team komt versterken. We zijn een jong Amsterdams bedrijf dat zowel in Nederland als in het buitenland steeds groter wordt en flinke ambities heeft. 

Onze missie is om een revolutie in het retail-landschap op gang te helpen door het leveren van fact-based inzichten aan onze klanten; de grootste FMCG-fabrikanten en retailers. Dit doen we niet alleen: we verzamelen de inzichten via onze wereldwijde community van smartphone-gebruikers: de Roamlers. Na een korte training kun je via de Roamler app betaalde taken uitvoeren op je smartphone. Dit kan variëren van het in beeld brengen van de voorraad in een supermarkt, de beoordeling van promotiemateriaal of het geven van feedback op de aanwezige faciliteiten (altijd ondersteund door fotomateriaal). Ons verhaal is nog lang niet klaar. Onze horizon blijft verbreden en we zijn vastbesloten om de wereld ‘crowdsourced’ te maken. We trachten iedere dag naar de manier waarop mensen werken te veranderen. We change work!

De taken worden (in overleg met opdrachtgevers) bedacht, geschreven, beoordeeld en geanalyseerd door het Roamler Operations team.

Je wordt begeleid door de Community Manager maar werkt nauw samen met het Roamler Operations team. We zoeken iemand die de Community Manager komt versterken. De taken van een Community stagiair(e) zijn:

  1. Helpen met het verbeteren en het uitbreiden van de community (de Roamlers);
  2. Contact houden met Roamlers via app, mail, sociale media en blog;
  3. Trainen en motiveren van Roamlers voor verschillende soorten taken (mystery shopping, merchandising en sales)
  4. Het analyseren en rapporteren van de kwaliteit en betrokkenheid van de community;
  5. Content creatie via verschillende kanalen: nieuwsbrief, blog, sociale media en pushberichten.

Inwerktraject en stagebegeleiding

We hanteren een kort inwerktraject, waarbij jij de basis van Roamler leert kennen en de bijbehorende werkzaamheden. Je zult meelopen en begeleid worden door de Community Manager. Je gaat als stagiair(e) bij Roamler snel zelfstandig aan de slag. In de eerste maand lassen we een wekelijks overlegmoment in, daarna tweewekelijks over het (eventuele) onderzoek en hoe het gaat in het bedrijf. Er zal altijd iemand van het team beschikbaar zijn voor vragen, overleg, ideeën, brainstorm etc. Roamler heeft de afgelopen jaren al meerdere studenten succesvol begeleid.

Location

Amsterdam, Netherlands

Apply Here