Commercieel medewerker verkoop binnendienst

Job Description

Zoek je een uitdagende salesfunctie, waarbij je niet uren in de auto hoeft te zitten, maar waar je wel sales kunt doen op een uitdagend niveau? Dan hebben wij perfecte baan voor jou!

Wat ga je doen?
Als Commercieel medewerker verkoop binnendienst richt jij je op de pre- en aftersales voor de identity -vooral eHerkenning- dienstverlening in Nederland. Naast het actief benaderen van nieuwe en bestaande klanten en het beantwoorden van klantvragen, stel je offertes op en werk je nauw samen met de andere accountmanagers en de afdelingen Customer Service en Marketing. Je werkt met name vanuit ons kantoor in Lelystad, maar je zult ook af en toe klanten bezoeken.

Vind jij het leuk om betrokken te zijn bij de Marketing & Sales van de online services en daarnaast deals te maken met grote klanten? Wil je werken bij een organisatie waar initiatief, creativiteit en collegialiteit centraal staan en waar innovatieve diensten ontwikkeld worden? Solliciteer dan op onze vacature voor een commercieel medewerker verkoop binnendienst!

Job Location

Lelystad, the Netherlands

Apply Here